Voorgerecht | Steak tartaar met zoetzure groenten, kwarteleitje, saffraanmayonaise & croutons |
Tussengerecht | Coquille met pompoencrème, chutney, courgette & beurre blanc |
Tussengerecht | Parelhoender met paddenstoeltjes, pastinaakcrème & paddenstoelenjus |
Hoofdgerecht | Ibericofilet met gepofte aubergine & 5-spice jus |
Nagerecht | Cheesecake met rood fruit, citrusgel, cookie crumble, lemoncurd & hangop |
Voorgerecht | Gepekelde zalm met aardappelsalade, haringkaviaar, gepofte bietjes & groene kruiden |
Tussengerecht | Buikspek met pompoen, courgette & beurre blanc |
Tussengerecht | Garnalenrouleau met spinazie, boontjes & Hollandaisesaus |
Hoofdgerecht | Entrecote met bimi, doperwtencrème & gremolata |
Nagerecht | Kaasplateau met 4 kazen, krentenbrood & appelstroop |
Voorgerecht | Tonijn tataki met zoetzure groenten, crème van kerrie, limoengel, soja dressing & groene kruidenolie |
Tussengerecht | Geroosterde eendenlever met rilette, wortel & zwarte knoflookjus |
Tussengerecht | Paddenstoelenragout met truffel, langzaam gegaarde eidooier & hazelnootjes |
Hoofdgerecht | Kabeljauw met groene groenten & Hollandaisesaus |
Nagerecht | Lemoncurd met gepocheerde peer, crème de patisserie & krokante amandelen |